VEEAM

Over Veeam Software

Veeam kent de nieuwe uitdagingen waar bedrijven over de hele wereld mee te maken krijgen bij het mogelijk maken van de Always-On Business™, een bedrijf dat 24/7/365 moet functioneren. Daarom heeft Veeam als marktpionier Availability for the Modern Data Center™ ontwikkeld. Anders dan Legacy backup oplossingen, die recovery time (RTO) en recovery point objectives (RPO) van uren of dagen hebben, helpt Veeam organisaties bij het realiseren van een recovery time en point objectives (RTPO™) van minder dan 15 minuten voor alle applicaties en data. Veeam gebruikt daarvoor een fundamenteel nieuw type oplossing dat zeer snel herstel, dataverliespreventie, geverifieerde beveiliging, geoptimaliseerde data en volledig inzicht biedt.

De Veeam Availability Suite™, waarin Veeam Backup & Replication™ is opgenomen, maakt gebruik van virtualisatie-, opslag- en cloudtechnologieën. Hierdoor kunnen organisaties tijd besparen, de risico's verkleinen en worden investeringen en operationele kosten aanzienlijk verlaagd.

Veeam, dat in 2006 is opgericht, telt momenteel wereldwijd 33.000 ProPartners en meer dan 157.000 klanten wereldwijd. Het hoofdkantoor van Veeam bevindt zich in Baar, Zwitserland, en het bedrijf heeft kantoren over de hele wereld. 


 

Veeam Availability Suite

Availability for the Modern Data Center

Veeam® Availability Suite™ biedt Availability for the Modern Data Center™ om de Always-On Business™ mogelijk te maken met oplossingen die recovery time and point objectives (RTPO™) van minder dan 15 minuten bieden voor alle applicaties en data.
Veeam weet hoe uitdagend het is om een bedrijf altijd operationeel te houden en biedt hiervoor oplossingen die zeer snel herstel, dataverliespreventie, geverifieerde beveiliging, geoptimaliseerde data en volledig inzicht bieden. De Veeam Availability Suite biedt alles wat u nodig hebt om uw VMware vSphere- en Microsoft Hyper-V-omgevingen op een betrouwbare wijze te beveiligen en te beheren.

 

veeam_box_BR

Veeam Backup & Replication

VM Backup™: de ideale oplossing voor VM-back-up

Veeam® Backup & Replication™ Рmaakt gebruik van technologieën die het moderne datacenter mogelijk maken, zoals VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, NetApp-opslag, en HP 3PAR StoreServ en StoreVirtual Storage. Hierdoor kunnen organisaties beter voldoen aan recovery time and point objectives (RTPO™), besparen ze tijd, worden risico's verkleind en worden investeringen en operationele kosten aanzienlijk verlaagd.

veeam_box_VBE

Veeam Backup Essentials

Enterprise-class databescherming voor kleine bedrijven

Veeam® Backup Essentials™ biedt dezelfde functionaliteit als de Veeam Availability Suite™, die de bekroonde databeschermings- en virtualisatiebeheerfuncties van Veeam Backup & Replication™ en Veeam ONE™ voor VMware vSphere en Microsoft Hyper-V combineert. Veeam Backup Essentials is speciaal gebundeld en geprijsd voor kleine bedrijven met virtuele omgevingen van 2, 4 of 6 CPU-sockets (dit is meestal het geval bij bedrijven met minder dan 200 werknemers).

veeam_box_ONE

Veeam ONE

Volledig inzicht in de IT-omgeving

Veeam® ONE™ biedt compleet inzicht van de IT-omgeving via monitoring- en alarmeringstools, zodat u wordt gewaarschuwd en problemen worden ontdekt voordat ze van grote invloed zijn op uw bedrijfsactiviteiten. Met Veeam ONE is een belangrijke component van de Always-On Business™ binnen bereik en kan Availability for the Modern Data Center™ worden gerealiseerd via 24/7 realtime monitoring en alarmering, resource-optimalisatie en capaciteitsplanning, documentatie en managementrapportage.