Veeam serviceprovider cloud back-up

Nieuws & Events on 16 Nov , 2015

Decuri IT is uw Veeam-serviceprovider voor cloud gebaseerde back-up!

Back-up in de cloud

Elke organisatie heeft vandaag de dag een plek nodig om back-ups offsite op te slaan en moet in geval van nood snel kunnen herstellen. Maar niet elke organisatie beschikt over een tweede opslagruimte of de resources die nodig zijn om een effectief disaster recovery-plan uit te voeren.

Decuri IT kan dit voor u faciliteren in onze Nederlands gesitueerde en uiterst veilige omgeving.

Veeam Cloud Connect

Plaats uw back-ups op een externe locatie zonder de kosten en complexiteit die het beheer van een externe infrastructuur met zich meebrengt. Veeam® Cloud Connect biedt een volledig geïntegreerde, snelle en veilige manier om back-ups te maken en deze vanuit de cloud terug te zetten.

Decuri IT is uw Veeam-serviceprovider, stuur uw back-ups naar de gehoste back-up repository van Decuri IT: externe back-up was nog nooit zo eenvoudig!

veeam cloud

Respecteer de 3-2-1-regel

Volgens de 3-2-1-regel moet u drie kopieën van uw gegevens bewaren op twee typen opslag, waarbij één kopie op een andere locatie wordt bewaard. Het kan een uitdaging zijn om uw back-ups op een externe locatie op te slaan vanwege de beperkte bandbreedte, de razendsnel toenemende hoeveelheid gegevens en ontbrekende resources om een echte externe back-up repository te bouwen of te onderhouden.

Met Veeam Cloud Connect kunt u zich aan de 3-2-1-regel houden zonder dat u veel geld en resources kwijt bent aan een tweede locatie of aan extra bandbreedte. Maak gebruik van de clouddiensten van Decuri IT als Veeam Cloud Provider om uw back-ups op te slaan en profiteer van de ingebouwde WAN-technologie van Veeam.

Het is zo eenvoudig om cloudback-up toe te voegen

Veeam biedt krachtige en betrouwbare features en functies, zodat u het risico op catastrofaal dataverlies tot een minimum beperkt. Met Veeam Cloud Connect krijgt u:

  • Gehoste externe back-ups: kopieer uw back-ups naar onze gehoste cloudopslag op een andere locatie via een veilige SSL-verbinding zonder dat u hiervoor een extra Veeam-licentie nodig hebt
  • Volledig inzicht en beheer: rechtstreeks vanuit de back-upconsole krijgt u toegang tot gegevens in onze gehoste back-up repository’s en kunt u deze herstellen; u kunt het gebruik van cloudopslag bijhouden en u ontvangt herinneringen voor de verlenging van gehoste opslag
  • Een moderne back-uparchitectuur: maak gebruik van de moderne back-uptechnologie van Veeam, zoals back-upkopieertaken met geïntegreerde WAN-acceleratie, progressieve back-ups, GFS-retentieregels (Grandfather/Father/Son) en nog veel meer: allemaal geïntegreerd in één product

Wilt u meer weten over de Veeam cloud gebaseerde back-up van Decuri? Neem contact met ons op of laat een bericht achter op https://www.decuri.nl/contact/ en wij nemen spoedig contact met u op!